Sunday, July 8, 2007

ideea de "open minded"



mare mare confuzie..
suntem multumiti de tinerii din ziua de azi pentru ca sunt "open minded".. au tupeu, frate, spun ce-au pe suflet, ii doare-n cot daca-i rogi ceva, ei n-au chef, sunt deschisi, la modu ca spun tot din casa, cum vine tacsu' beat si face scandal, isi dau frau liber imaginatiei, adica injura de toate neamurile, isi spun toate parerile, merg pe principiu' "get rich or die trying";) , sunt precoce, nu e nimic ce sa nu fi incercat deja..
cam asta e conceptia de "open minded"..
parerea mea de incuiata care nu intelege toate aceste manifestari sau cel putin nu in totalitate, este ca a fi open minded inseamna, in linii mari, a incerca sa privesti si altfel lucrurile, a intelege inainte de a judeca, a avea curaj sa fi tu insuti, a renunta la prejudecati, la idei fixe si imbatranite si a te adapta, a fi deschis la nou, nu la compromisuri, a avea puterea si rabdarea sa accepti lucrurile si oamenii asa cum sunt si a avea o viziune sincera, mai ales fata de tine..

3 comments:

D@n said...

pe principiul daca n-ar fi prosti, n-ar fi nici destepti.. ..daca n-ar fi tupeistii "open minded" prezentati la inceput, n-ar fi nici cei care reusesc sa treaca de sfera subiectivismului... tot raul spre bine:))

Erika said...

n-am inteles ce-ai vrut sa zici in a doua parte a comentariului.. ce legatura are?

D@n said...

adica... trebuie sa fim veseli si voiosi si de existenta oamenilor cu "get rich or die trying", pt ca ei confera echilibrul de care are nevoie societatea:P