Sunday, July 8, 2007

"deschideri", perspective, rusine, pretentii, greata

frate, mai nou oamenii s-au cultivat, s-au culturalizat, cica s-au deschis la minte, la idei, la slitz si astfel au inceput sa gandeasca.. evident, ei au inceput acest fenomen in fata portii de la gradina, in fata blocului, cu punga de seminte in mana sau chiar pe bulevarde, pe banci, exprimandu-si parerile despre .. ce apuca.. orice! ca doar de-aia e o tara libera asta in care traim! noi, astia de 13-17 ani cu pretentii am ales si am votat asa, astia care inca-si sterg mucii si cred ca ceausescu era vreun jucator de fotbal si ca revolutia n-a fost la noi in tara, si oricum n-a fost mare lucru ca au murit cativa fraieri care s-au ridicat ca-s ei mai destepti si mai "altfel".. eh, macar daca nu ne punem problema ca in mare parte datorita lor traim acum intr-un asa-zis regim democratic, atunci macar sa ne-o punem mai simplu, mai usor de inteles, mai practic.. datorita lor ai libertatea de a iesi la agatat cu decolteu' pana-n buric sau de a te da vreun smecheras cu lanturi si cutite la coltu blocului tau..
si totusi.. si ei au un cuvant de spus! deci, cum sa va spun.. chiar daca este relativ dificil sa se exprime coerent si cat de cat corect, ei se vor ascultati, pentru ca au o parere, stiu despre ce este vorba, sunt chiar din ce in ce mai informati..
"open minded"... asa sunt oamenii din ziua de azi.. asa isi dau cu parerea oamenii din ziua de azi despre alti oameni.. dar povestea cu "open minded" o s-o continui intr-un alt post..

No comments: