Wednesday, April 11, 2007

altfel ...





azi... azi a fost o zi plina. si am simtit de dimineata, asa cum simt aproape in toate diminetile zilelor speciale.. :)
a fost o zi plina pentru ca am trecut atat de repede de la o stare la alta, pentru ca mi-au venit in minte atatea posibilitati de a se termina ziua asta, pentru ca am fost ingrozitor de speriata, ca in secunda urmatoare sa am din nou incredere si sa ma regasesc atat de usor..
azi am inteles ca lucrurile cu adevarat importante nu se spun.. decat rar poate.. pentru ca ele nu pot fi intelese, decat simtite.. :) am inteles ca un prieten va intelege intotdeauna cum te simti si cand trebuie sa te ajute, pentru ca tine la tine si stie ca daca tie iti e bine, si el o sa fie bine.. am luat hotarari mai mature decat am luat vreodata pana acum, tocmai pentru ca am facut ce am simtit si nu am pus orgoliul sau egoismul pe primul loc si sunt mandra de asta.. am inteles ca trebuie sa accept unele lucruri asa cum sunt... nu trebuie sa le ceri oamenilor mai mult decat pot da
azi am ales.. am ales sa nu pierd oameni importanti din viata mea si sa nu fiu la fel de superficiala ca ceilalti..
azi am invatat sa iubesc ... altfel

1 comment:

D@n said...

...Domnisoara, sincere felicitari pt intreg continutul acestui blog! :)sa nu-i pui niciodata pauza sau stop... ;) mirobolant... ....succese ireparabile si maxime realizari!