Tuesday, April 24, 2007

rosu aprins




nu si-a dat seama cum a inceput. pentru ca a inceput prea frumos si simplu si de data asta nu vazuse nicio parte rea, cat de mica.. nu, niciuna, tocmai de-aia nici nu credea inca si nici nu statea sa analizeze felul cum stateau lucrurile.
de fapt a fost inceputul multor lucruri.. a fost cel mai important inceput de pana atunci si inca nu constientiza.. era ciudat.. nu-i mai era frica, nu se gandise prea mult, era pentru prima data cand doar simtea.. isi dorise asta pana atunci atat de mult si era cu mult peste ce visase ea, chiar.
el nu stia ce sa creada pentru ca ea doar se uita.. asa mirata si neincrezatoare.
toate s-au intamplat repede si totul a fost atat de adevarat pentru ea! chiar si minciunile.. si rautatile, si toate datile in care a speriat-o sau a uitat ce nu trebuia sa uite.. toate astea au valorat mai mult decat orice altceva. atunci a simtit fericire, durere, s-a simtit mai puternica decat toti.. nu era nimic ce nu putea sa fie, pentru ca traia cu adevarat.
n-a interesat-o niciodata daca a gresit, daca s-a inselat.. o minciuna poate fi mai valoroasa decat un adevar uneori. si de data asta conta mai mult schimbarea.. povestea.. lucruri care raman.
nici nu vrea sa stie tot adevarul acum.. poate alta data.. ce era important de stiut, stia.. acum ii era doar ca dracu de dor s-o faca din nou sa traiasca cu adevarat, s-o faca sa simta din nou

No comments: