Sunday, December 30, 2007

Paraarapararaaaaam........... si 2008!


Stii momentul ala din zi cand pur si simplu nu poti sa mai suporti starea de nervi si suparare , cand obosesti in starea aia si deja ti-e lene sa continui cu ea, pentru ca in fond, oricum nu rezolvi nimic? Si alegi sa iti revii si sa razi de tine si de situatie si iti mai amintesti si ceva dragut care te face sa zambesti.. atunci toate lucrurile pe care le simteai ca pe niste tragedii, (care numai tie ti se puteau intamplaaa /:) se transforma brusc in prostii si iti dai seama ca nu e sfarsitul lumii, la fel cum nici revelionul nu e sfarsitul lumii, oameni buni.. Nu stiu daca aflaserati deja, dar chiar asa e! REVELIONUL nu inseamna sfarsitul lumii! nu inseamna ca daca nu mancati in "noaptea dintre ani" 3 vite si nu beti ca porcii, nu v-ati distrat sau n-ati simtit revelionul. nu inseamna ca nu v-ati pregatit cum trebuie daca nu v-ati achizitionat haine cu paiete sclipici si pene de strutz si nu ati facut rezervari la cel mai scump club sau restaurant, inseamna doar ca sunteti niste snobi.. nu trebuie sa fie revelionul si sa o ia toata lumea razna ca sa te distrezi.
In ceea ce ma priveste, abia astept sa treaca anul asta, m-a facut sa pierd destule lucruri, pe care, poate mi le va aduce 2008 inapoi sub o alta forma..

La multi ani si voua pentru anul urmator! :)

18 comments:

OANA DESPA said...

La multi ani si tie, Erika! Numai eu nu stiu ce o sa fac maine noapte. :) Inca nu m-am hotarat pe care rochie cu paiete s-o imbrac si ce petrecere sa ma duc. Mai am tot timpul din lume. :) 2007 a fost un an interesant, imprevizibil si plin de surprize, pentru mine una. 2008 l-am decretat anul meu. :)

Erika said...

;)) staaai linistita, nici eu nu stiu si nu-i nicio problema..
daca 2007 a fost asa, asteapta sa vezi cum o sa fie 2008! :D

nikosita said...

da.stiu starea de rahat. stres cu proiecte. am iesit din casa 2 ore si am parcurs drumul initierii in care am vb numai despre baiatul cu foarfece (ti-am zis ;)) ) si mi-a trecut.haz de necaz.
cat despre revelion..na, stii ce parere am :) numai ca fiecare face cum il si cat il duce capul :D
la multi ani, wish my best :D te pup.

Anonymous said...

La multi ani, Erika...Sa ai anul pe care ti-l doresti pt ca meriti,meriti mult mai mult si chiar daca stiu ca mereu vei fi in stare sa obtii ce vrei pentru ca esti una din cele mai puternice persoane pe care o cunosc,eu iti doresc si mult noroc,sa nu renunti la visele tale si sa ai oameni care sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa ti le implinesti.Te iubesc!

iulia said...

LA MULTI ANI!!!
SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE....

Anonymous said...

Apăi cam asta ziceam şi eu... poate am eu nişte lipsuri dar n-am înţeles niciodată de ce se urează mulţi bani, mese îmbelşugate şi "împliniri alături de cei dragi" de anul nou. Mai important mi se pare să fim deschişi pentru tot ce ne-aduce viitorul, bune sau rele, că din toate e ceva de învăţat...!

Anonymous said...

N-am papat, n-am baut, nu m-am imbracat in cine stie ce fel, dar tare nu simt ca a inceput noul an. E ciudat, cred ca asta e o perioada ciudata. Dar daaa... e bine ca ai amintit: Revelionu' nu-si sfarsitu' lumii. Mdea!
La multi ani si la multi bani! Tuturor care trec pe aici!

Erika said...

@niko: :))) da, acum stiu si de baiatul cu foarfecele si am trecut si peste revelion >:D<
@anonimuL: daca ai fi spus cine esti, poate ti-as fi raspuns mai multe, oricum, merci frumos de urari
@iulia: multumesc la feeeeel :P
@nabbu: asa e, asta e un obicei stupi de-al romanilor, si nu cred in el, important e sa stii sa te bucuri de ce ai acum
@dana: foarte bine, draga mea, noi am evitat excesele ;)) o sa simti ca e alt an cand o sa te dezmeticesti probabil.. :)

Anonymous said...

hun, revelionul cel mai tare e ala care te ia prin surprindere, nu ala planuit. oricum, planuiesc sa repet experienta si la vara, la mare..te astept sa-ti zic "la multi ani" si desculte, in nisip >:D<

Erika said...

:))) daaaa, abia astept sa treaca iarna! ma astepti in EXPIRAT, acolo o sa ne intalnim noi, ia sa vezi.. :D te pup asa virtual pana la intalnirea noastra care o sa se intample cat de curand ;))

Laura Apetroaie said...

La multi ani Erika!!!

Erika said...

@Elenyta: La multi ani inca o data! (pt ca ti-am zis si la tine pe blog) ;))

Vlad said...

La multi ani! O sa fie frumos anul asta (desi nu-mi place deloc numarul) :)
In plus, anul asta participam la Euro :D

Erika said...

@Vlad: :))) la multi ani! nici mie nu-mi place numarul, imi plac numerele impare ;))

lara said...

hei! mie mi-a placut 2007.... dar opt e unul dintre numerele mele preferate:) la multi ani erika... sper ca accepti urari si cu intarziere:)

Anonymous said...

la muuuuulti ani si tie!

Unknown said...

hai mai ... asta inseamna ca nu ti-a placut revelionul ... sau ce ? ... esti cam aroganta ... nu crezi ? :D

Erika said...

:)) a fost scris inainte! da?! aroganta, stiu stiu..