Tuesday, December 25, 2007

Pentru prima zi de Craciun..


Azi e prima zi de Craciun, azi e ziua in care toti ne primim cadourile si tot azi se fac promisiunile.
Pune-ti o dorinta pentru ca azi vei avea si puterea sa crezi in ea. Nu te gandi la tot ce-ai pierdut, bucura-te de ce ai acum pentru ca regretele ne fac intotdeauna sa uitam sa traim in prezent. Incearca sa renunti la cadourile conventionale, fii tu insuti cadoul pe care cineva il asteapta si nu uita sa nu fii niciodata singur de Craciun. Asta inseamna ca trebuie sa ierti din suflet si sa iubesti, ca sa te poti simti cu adevarat liber si curat. Azi e timpul sa fim sinceri, macar fata de noi si fata de cei dragi pentru ca in fond, nimeni n-o sa ne aprecieze si n-o sa ne iubeasca mai mult pentru orgoliul sau vanintatea noastra si nicio rautate n-o sa ne aduca in schimb nimic bun. Nu e nevoie sa facem niste urari care nu vin din suflet, hai sa spunem doar gandurile frumoase pe care le simtim, intr-un mod cat mai simplu si sincer, fara sa le exageram, pentru ca asa vor valora mult mai mult. Hai sa incercam sa-i facem fericiti pe oamenii care ne iubesc cu adevarat, pentru ca ei in mod sigur merita!
Adevaratul nostru cadou de Craciun vine intotdeauna odata cu intamplarea, cand nu ne asteptam si e sub forma unui lucru simplu. Nu uita sa pastrezi intotdeauna o amintire frumoasa a Craciunului! :)

Cadoul meu e melodia asta: Zoia Alecu - Vino aici

8 comments:

D@n said...

mi-ai adus aminte de atatea lucruri frumoase.....
si de folk you:P
...
Craciun fericit, copilu'!:)

Laura Apetroaie said...

Craciun Fericit!!!

lara said...

ce frumos...ai reusit sa ma faci sa ma gandesc la tine de craciun:) sarbatorile ne fac mai curajosi nu-i asa? tocmai mi-am pus o dorinta!

Anonymous said...

Sarbatori fericite! >:D<

Vlad said...

Craciun fericit! :)

OANA DESPA said...

Sa fii asa cum cuvintele tale te fac sa meriti sa fii! Fericita!

nikosita said...

foarte dragut postu.sincer :) sarbatori fericite, din inima

ps: am poze ;)

Anonymous said...

Chiar daca am vazut tarziu postul asta, tot m-a facut sa zambesc.
Frumos.
A si melodia o stiam deci: sac sac !