Monday, December 17, 2007

dintr-o intamplare fericita..


toti avem zile proaste, zile urate, de care nu suntem multumiti si pe care nici nu vrem sa ni le amintim. dar nu m-am gandit vreodata ca o zi proasta te poate salva din mai multe incurcaturi si probleme decat ai fi crezut, sau ca un rau iti poate aduce mai mult noroc decat te asteptai.
de exemplu, daca m-ai fi intrebat pana acum cateva ore despre cum mi-a mers vineri, as fi spus ca a fost o zi nu numai banala, chiar proasta, avand in vedere ca am fost foarte racita si a trebuit sa stau numai in casa, n-am facut altceva decat sa consum un bax de servetele, sa stau pe mess sa ma uit la filme doar pe jumatate(pentru ca ma plictiseam repede), sa-mi readuc aminte cat de mult urasc iarna, sa iau pastile, de la care m-a luat ameteala si somnul si am inceput sa vad pitici portocalii pe pereti, eu nefiind obisnuita sa iau medicamente si nici sa stau atata timp singura, inchisa in casa. in schimb, daca mi-as fi petrecut ziua asa cum era normal, vineri ar fi fost mai mult decat o zi pierduta inutil, din cauza unei raceli, ar fi insemnat inceputul unei adevarate catastrofe, si sfarsitul oricarei asteptari sau sanse da a avea parte de o vacanta cel putin linistita... nici nu vreau sa ma gandesc ce consecinte ar fi putut sa aiba..
asa ca tot raul a fost spre bine! :)

5 comments:

Anonymous said...

da, i s-a simtit lipsa erikai vineri. si pe erika trebuie s-o ai, trebuie s-o aaai, trebuie so why in fiecare zi!

nikosita said...

eu azi am fost la un prieten si cand am vrut sa plec, m-a oprit sa-mi arate ceva. ideea e ca a avut loc o pana de curent in secunda nr 2.eu daca plecam atunci, ramaneam blocata in lift :)) (sta la 7). deci.. na. :)) nimic nu e intamplator ;)

lara said...

pai nimic nu e intamplator

lara said...

acum am vazut ca asta a scris si nikosita :D

Erika said...

:))) era si o replica dintr-un film, pe care am pus-o la inceput la about me, pe blog.. ceva de genul.. "coincidentele imi formeaza drumul vietii", parca.. :)