Friday, October 19, 2007

Lepse si lamuriri

in primul rand trebuie sa lamuresc ceva... :)) nu imi scriu viata pe blog, nu ma descriu, nu ma apuc sa spun despre ce-am mancat la pranz, pe cine cunosc, cu cine ma cert, nu ma vaiet pe blog si nu-mi spun problemele. astea sunt chestii personale. nici macar nu dau nume si nu fac sa para ca e vorba de mine ca sa bag lumea in ceata si sa par mai interesanta. putine din posturile mele sunt despre mine. ar fi absurd sa pretind ca lucrurile pe care le scriu nu au baza in viata reala, toate pornesc de la o stare, o senzatie traita de mine dar intr-un mod total diferit de cel in care povestesc. in concluzie, nu scriu ca sa creada lumea ca ma cunoaste si sa-mi dea lectii, scriu pentru ca imi place sa scriu si pentru ca poate sunt si altii care se regasesc si pe care ii ajuta in vreun fel.


In al doilea rand.. stiu ca am de onorat niste lepse care s-au strans din cauza lipsei mele de timp. Amandoua sunt de la Vlad:

~ prima data trebuie sa spun cum ma jucam cand eram mica. imi amintesc ca jucam piticot :D era un joc intr-o cutie albastra, pe care era desenat un copil pe o sanie in zapada. in rest, ma jucam ca orice copil deh, afara, cu alti copii si asta ma face sa-mi dau seama de cand n-am mai vazut copii jucandu-se cum ne jucam noi, si asta nu se intampla chiar asa demult. n-am mai vazut copii afara, sa stea de la pranz pana seara, sa vina murdari, sa cada, sa se loveasca, sa deseneze pe astfalt. si de cand nu i-am mai auzit strigand la alti copii, cum faceam noi si ieseau babele sa faca scandal, si ne spuneau sa ne ducem la blocul nostru si noi faceam mai rau galagie. acum ei probabil isi stabilesc intalniri pe mess.
cand m-am facut mai mare jucam fotbal cu andra si cu baietii si ne jucam jocuri pe televizor, ieseam cu rolele, ne cataram in copaci, ne jucam vesnicul "pitulatea" care e si el in ziua de azi invechit..
aaa! si de cand ma stiu imi place sa ma dau in leagane pana ametesc si tot nu ma satur. si acum cand ies in oras trec pe la leagane cand conving pe cate cineva

~a doua leapsa imi cere sa sa spun 4 lucruri despr emine dintre care 1 sa fie falsa..
1. incurc meduza cu caracatita
2. imi sunt simpatici politicienii
3. nu suport barbatii imbracati in roz
4. vorbesc si rad mult si tare, topai, ma agit, ma supar, imi trece

nu stiu cine se apuca sa-mi rezolve ghicitori pe blog, dar daca asta e leapsa.. si cele 2 lepse se duc mai departe la oricine vrea sa le ia..

3 comments:

Vlad said...

M-am lamurit :D
Hmm... cred ca 2... am ghicit?

Erika said...

:)) da, ai ghicit... urasc politicienii!

D@n said...

prea usor:P