Saturday, August 11, 2007

toamna mea

simt cum vine toamna.. simt transformarile si noi inceputuri. acum e vremea dupa-amiezilor ploioase, cu amintiri si schimbari sufletesti, cu strazi goale si reci, pictate in nuante triste, de gri, copaci dezgoliti si ganduri uitate care zboara deasupra ta in bataia vantului, odata cu frunzele, acum e vremea esarfelor si a filmelor de dragoste. acum e vremea revederilor, acum e vremea viselor si a nostalgiilor. acum e vremea momentelor tale de singuratate, prin parc, cu parul ravasit de vant si cu o melodie a alexandrinei hristov rasunand in cap. e vremea imbratisarilor de dor, acum e vremea aromei de cafea tare si a stelutelor in genele ei, cu fericire simpla pe moaca sincera si somnoroasa in dimineti intunecoase, cantec de lene, acum e vremea despartirilor si a acordurilor triste, acum e vremea zambetelor pline de mister si a bucuriilor fara motiv.. acum sunt fericita pentru ca asta e vremea mea pe care o iubesc!

10 comments:

gabi said...

Romantic...deosebit...!
Daca simti fericirea, inseamna ca te simti libera.
Daca gasesti si iubirea si libertatea spirituala, este ideal.
Te insotesc pe drum cu o raza de soare!

Erika said...

meeeeeeerci >:D<
in mare parte noi suntem responsabili de fericirea noastra, si o poti gasi in atatea lucruri din jur, peste care de obicei trecem prea usor. :)

Anonymous said...

este toamna in care mergem la brasov!!!orasul reducerilooooooooooor:))))))si festivalu!sio festivalu!si tipii!!o da tipiiiiiiiii:))[si modjo:)]si si si baaa toamna asta slabim!o sa le aratam tuturor ca suntem in stare sa slabim!si toamna asta ne distram..si toamna asta ne iubim..si toamna asta ni se face dor una de alta ca nu ne-am vazut de cateva ore si afara ploua ca dracu si ne e frica k nu mai e curent si te chem la mine si tu zici ca zgomotele care defapt se aud de afara sunt in casa...si ma faci sa mi fie si mai frica chiar daca io te chemasem la mine sa ma linistesti pt k tu esti a mai inteleapta:))si mai presus de tot..toamna asta e timpul pt.....HIENA!!!!

Anonymous said...

da, andra.. sunt intru totul de acord cu tine.. este o toamna aparte...


/:) :))))))))))))))))) cat urasc cuvantu asta!!!!!! "APARTE"!!! comentariul dinainte a fost ca sa te bag in ceata.. si ca sa-mi dezvalui latura poetica..
am stricat postul acum.. :(

Anonymous said...

asta e toamna ta iar eu sunt cu tine in suflet.
cand ploua iesi afara si lasa picaturile sa-ti mangaie chipul.lasa frunzele sa cada pe tine.fiecare din ele e un cuvant sau un suspin de dor.nu fi niciodata trista.cunosc tristetea dar am inceput sa ma impac cu ea.datorita tie vad altfel viata.datorita tie fiecare dimineata ma intampina cu un zambet.am invatat sa te iubesc si sa mi te pastrez mereu alaturi.

Erika said...

:D:D:D si-atunci pot sa spun ca da, e sincer si adevarat postul despre prietenie, cu toate ca, stiu si eu, sunt dificila si greu de iubit :*

Anonymous said...

intr-adevar fericirea inseamna si bataia vantului ,si esarfele si filmele de dragoste de care vorbesti.fericirea e pt cine o vede in lucrurile simple si frumoase pe langa care trecem zilnic
imi place mult postul:)

Erika said...

da, stiu.. in ultimul timp am tot gasit lucruri frumoase si motive mai mult sau mai putin importante sa fiu fericita.. :D
merci frumos :)

Vlad said...

Da, da, vine toamna cu filmele de dragoste si esarfele si frunzele cazute si despartirile, si dupa aia vine iarna, cu frigul de afara si caldura dinauntru, cu iubirea si cu manusile moi, cu craciunul si cu zapada si luminitele si noaptea lunga... vremea mea preferata :)

Erika said...

@vlad: da, parca mi-ai fi citit gandurile.. abia astept iarna! :D iarna nu sunt niciodata singura :)