Thursday, August 9, 2007

hotarare

vreau galagie! vreau cat mai mult zgomot si galagie, sa nu mai aud nimic altceva! da, asa e bine. si acum trebuie sa ma misc repede si toate sa se miste odata cu mine. vreau sa ma grabesc cat pot de mult.. acum e bine, acum nu-mi mai aud niciun gand, si niciunul nu mai poate ajunge la mine. crezi ca am atata energie si ma vezi atat de sus si poate atat de fericita incat nu m-ai crede daca ti-as spune ca de fapt nu ma multumeste nimic din toate astea pe care le vezi, ca nu de asta am nevoie, nu asta imi doresc.. si ca de fapt nu sunt asa, masca asta imi foloseste doar atunci cand vreau sa fug de ceva, cand ma ascund de mine. si asta ma oboseste rau.. ma consuma. dar atunci cand nu mai e nimeni pentru care sa merite sa te arati altfel, te obisnuiesti si cu asta si ti se face frica sa mai ai incredere vreodata, pentru ca nu merita! mereu e la fel. si atata timp cat nu mai crezi in nimic si nu depinzi de nimic, nu e nimic care sa-ti mai poata face rau, esti mai puternic decat orice! inseamna ca esti pe drumul cel bun..........
si atunci de ce simt ca-mi lipseste ceva, cand toate sunt la locul lor si alegerea mea e corecta?

10 comments:

Anonymous said...

trebuia sa le spui nu drogurilor...

Erika said...

/:)
trebuia sa nu-mi pun blogu la status

Anonymous said...

mastile nu sunt bune.. te tradeaza cand nu te-astepti ...

Erika said...

da, la fel si oamenii

gabi said...

Daca exista ceva care simti ca-ti lipseste, si daca e bun... eu zic
sa-l aduci inapoi :)

Erika said...

sunt schimbari care trebuiesc facute, sunt lucruri la care trebuie sa renunt chiar daca m-am obisnuit cu ele si pe moment imi lipsesc.. (old habits die hard..:)
nu mai aduc inapoi, caut altceva :D te pup.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Vlad said...

Tu-ul adevarat nu e decat in mintea ta si nu apare constient, se vede in deciziile luate din senin si in stele. Peste el se ridica masti in diverse directii, spre alti oameni. Daca le ignori ele cresc pe nesimtite si te inchid si iti trebuie mult curaj si vointa sa le darami dintr-o data. Daca darami o masca ramai descoperita in fata cuiva, care risti sa te dezamageasca cumplit. Dar vezi soarele.

Offtopic: Oboseala dauneaza grav viselor, la propriu! Daca ma culc odihnit sau dimineata visez :)
Si intr-un sens figurat, dar nu am ajuns acolo si sper sa nu ajung.

PS: Ce e cu cenzura aia?

Erika said...

@vlad: imi place foarte mult comentul tau. tu chiar ai cam prins ideea mea.. postul reda o stare, ar fi trebuit sa se numeasca "nehotarare" de fapt.. o lupta intre ratiune si simtire.. :) si oboseala si galagia la asta imi folosea, sa fug de gandurile mele.
in legatura cu cenzura,comenturile au fost sterse de mine la cererea celui care le-a publicat :P