Friday, August 10, 2007

groaznica noapte!

da, domne! mi-e frica noaptea cand e furtuna si se trantesc geamuri si se sting lumini! mi-e frica. si ce? puteti sa-mi spuneti cat vreti ca astea sunt copilarii sau ca sunt absurda, sau ca glumesc, dar nu cred ca o sa reusesc vreodata sa-mi inving frica.
asta e alta noapte de groaza. afara e furtuna si fulgera si tuna de mi se zguduie si monitorul si in casa se aud tot felul de zgomote. daca ascult muzica la casti nu pot sa deosebesc prea bine sunetele din jur, daca imi dau castile jos, e prea liniste si incep sa-mi treaca tot felul de ganduri prin cap.. cade si netul, afara tot se aude vantul puternic si ploaia, in casa e intuneric, incep sa am mancarimi, ma suna cineva, ma sperii. asa aflu ca nu mai am baterie si imi dau seama ca o sa fie o noapte luuunga.. de fiecare data cand am nevoie de telefon, e descarcat. da-i, enerveaza-te, injura incarcatoru, ca nu era la vedere! si chiar atunci se ia si curentul.
deja incep sa o iau razna, mi se pare ca tot pamantul e intr-o bezna totala, in casa se face curent, si e prea intuneric si sunt prea singura si mi-e prea frica, incep sa-mi transpire palmele.. iau lumanari de prin casa si le aprind, zgomote inca mi se pare ca aud in casa, imi vin toti dracii ca as fi vrut sa citesc si n-am cum, e prea devreme, nu pot nici sa dorm. ma apuc si aduc in camera cealalta suporturi si lumanari de toate felurile si dupa un timp vine si curentul.. dau drumul la calculator si las toate alea asa. o sa creada mama maine dimineata ca m-am apucat de vraji voodoo, dar in noaptea asta nu le mai strang ca mi-e frica sa ma intorc acolo.
urasc, urasc sa stau singura noaptea pe furtuna!

13 comments:

gabi said...

Ba o sa reusesti sa-ti invingi frica.
Pe masura ce acumulezi incredere in tine, frica va dispare.
Scrii frumos, esti sensibila, iar restul problemelor exista ca noi sa nu ne plictisim...:D

Erika said...

poate o sa reusesc, pentru ca de fiecare data mi s-a intamplat asa :D
merci mult :)

Iulia said...

ploaia asta nebuna..

Erika said...

ploaia care va veni.. ;))

Anonymous said...

lasa draga ca vii la mine >:)

Anonymous said...

nici mie nu imi place noaptea cand e furtuna.nu pot dormi

Erika said...

;)) si mie mi-e frica rau sa dorm singura cand e furtuna

Anonymous said...

ploaia binecuvanteaza si curatza pamantul de mizerii, de la cele sufleteshti pana la ultimele gunoaie sociale... fulgerele aduc lumina unde nu bate nicioata soarele, apoi tunetul c l urmeaza trezeshte si cea mai nesemnificativa parte din tine la viatza... ploaia e frumoasa si divina altfel nu ar fi incaput potopul lui noe in biblie si nu ar fi in liturghie slujba de aducere a ploii .. eu sunt ateu.. pt mne nu conteaza, dar daca tu crezi cu adevarat in ceva, nu ar trebui sa t sperii de picaturi, lumini si nishte sunete mai joase k Prodigy..

Anonymous said...

si intotdeauna daca tzi-e frika sa dormi singura.. 0768.371.043

Vlad said...

Furtuna vorbeste frumos, dar nu mai vine odata?! Ca n-am vazut-o deloc anul asta, numai cateva ploi care se dadeau drept ea, dar nu ma inseala ele pe mine, nu! Vantu de ele...
Trebuie sa vina, o astept.

Erika said...

@vlad: o sa vina.. cand nu te astepti, probabil :P

Anonymous said...

nu vreau sa te fac sa te simti mai bine (ca uneori unii asa imi interpreteaza destainuirile) dar eu nu pot sa dorm singura intr'o camera noaptea, nu pot sa merg nicaieri noaptea, si mai ales nu intru intr'o casa fara curent pentru ca mi'e frica de intuneric...mor de frica...daca sunt singura in camera pe intuneric si trebuie sa adorm mi se pare ca aud pe cineva respirand si atunci dau drumul la tv iar daca e bezna afara nu ies singura nici sa ma omori...simt ca e cineva in spatele meu; dar mai ales mi'e frica de colturile intunecate: daca iese ceva de acolo?

Andrey said...

totul se petrece in mintea ta.ai incredere in tine si spune o rugaciune k Dumnezeu te va ajuta:)