Tuesday, July 29, 2008

trist.

Draga cititorule, vreau sa-ti povestesc cum in seara asta am citit cateva articole ale mele, culmea, pe alt blog. nu erau numai din ale mele, erau si de pe alte bloguri.
Nu zic mai multe, nu ma agit si nici nu-i adresez cuvinte urate respectivului, eu fiind o fata educata si politicoasa. ma intreb doar de ce ar face asta. mie mi se pare de-a dreptul penibil.

mai jenant e ca acest marcus copiaza chiar si comentariile de la articolele furate. hmm.. interesant!

El e marcus. enjoy!

14 comments:

lara said...

tocmai am citit si eu cate ceva de pe blog si am recunoscut un articol de-al tau... nu inteleg de ce ar face asta...

Anonymous said...

doamne!
daca gasesc ceva al meu scris acolo fac scandal. si cred ca asa ar trebui sa faca si oricine altcineva, tu in situatia in care ti-ai vazut un articol acolo.
acum cercetez ce mai e... foarte trist :-< oamenii e prosti, nu au idei personale si au impresia ca si le pot insusi fara nici cea mai mica urma de jena.

Erika said...

@lara: mda, nici eu nu inteleg ce voia de fapt sa faca cu asta.. dar tu ce mai faci, mademoiselle? :P
@dana: :)) nu ma agit prea mult pentru oameni de genul asta. merci de solidaritate oricum >:D<

lara said...

ai un glob de cristal? chiar astazi imi invatam la franceza si a fost foarte dragut sa vad ca cineva mi se adreseaza asa:) ce fac? sunt uimita de oamenii care fura de pe alte bloguri (dar mi-a trecut) si ma pregatesc pentru mare
p.s. ai grija, cand ma intorc sa am multe articole de citit pe blogul tau...

Erika said...

@lara: Almighty Erika mi se mai zice >:)
voi incerca sa-mi fac timp sa mai scriu, daaaaaar.. nu promit nimic :P
te pup, distractie placuta la mare :)

La Micro-Oaka said...

si eu mi-am gasit articolele copiate. it's a shitty feeling

Anonymous said...

din pacate nu poti face nimic in legatura cu idiotul care a furat articolele. m-am enervat la culme cand am citit articolul tau acolo. un bou fara personalitate si lipsit de bun-simt.

lara said...

"ma intorc la tine beat dupa o lunaaaaa" si nu am gasit un articol nou si frumos la tine pe blog( sau sa ma uit la marcus:P)... imi e dor sa te citesc... sincer

Anonymous said...

Ce urat.
Mi s-a intamplat si mie chestia asta o data. M-au apucat toate pandariile, dar am fost diplomata si eleganta: pana cand respectiva si-a sters blog-ul :)>-
Hm, am sa fac ceva nu foarte crestin. Afla ca m-am mutat cu blog-ul :))
Ma gasesti la adresa de pe care ti-am lasat comentariul.

Laura Apetroaie said...

lasa-l draga mea Erika, chiar nu merita sa te agiti ;). Astept sa te citesc mai des, adica tu sa scrii mai des ;).

In rest, la multi ani sanatosi, inca o data!

Anonymous said...

..nu eram sigura daca blogger anunta de feekback-uri sau nu. cum face wordpressu' :">

Sebastian Toma said...

... daca imi permiteti, as dori sa citez un amic blogger: "[..]hai cu turma. Să fim „blogări”" (aka nabbu). Cred ca omul (marcus) doreste si el sa fie in rand cu lumea ... buna :) Cat despre partea de "copyright" ... well, bine ca aveti idei care pot fi furate ... zic eu. Ceea ce conteaza este originalitatea ...

Anonymous said...

Pe http://www.ymdecoder.com afli cine este in modul Invizibil pe Yahoo Messenger, poti citi conversatiile prietenilor tai fara sa le stii parola, le poti gasi pozele postate pe internet si poti descarca o multitudine de avatare. Intra Acum.

Anonymous said...

Stiu exact cum e sa-ti gasesti post-urile in alta parte... si atunci cand ceri o explicatie sa ti se spuna ca "Habar n-ai tu cat am suferit eu cand am scris asta !! "

Simti ca innebunesti de nervi..pentru ca tu ai scris aia...tu ai simtit aia...e al tauuuuuuuuu si cineva te-a furat. Am ajuns sa fim furati si pe blog...nu numai in real.

Daca i-a placut asha mult putea sa te puna ca un citat acolo..sa scrie ca a vazut ceva frumos undeva...nu sa se dea drept altcienva pentru k nu se va compara niciodata cu gandirea ta.

Oricum nu poti face nimic...simtate bine ca ai scris astfel incat ai ajuns sa ai fani care te copiaza :D

O zi buna!