Tuesday, September 23, 2008

Noutati.

Vad ca blogul meu inca are succes, chiar si atunci cand eu nu ma mai ocup de el.

Am scris eu postul trecut despre domnul acela penibil care fura, insa stirea aia e deja fumata, ala inca scrie pe blog, cred, si toata lumea s-a calmat.
DAAAAAAAAAAAAAAAR... am facut o descoperire noua, respectiv duduia frysbi fryski, cum doriti, avand ea "doaaar 14 ani, e nebuna iubeste si n-are baaani", a zis sa nu se rezume decat la doua-trei posturi, si sa ia blogul cu totul! (bravo, fato, nu te-ncurci cu jumatati de masura.. )

Duduia are la profil o poza originala, facuta de sus, alb-negru, are 14 ani, si la interese are scris ca doreste sa-si faca prieteni. cu disperare, as spune eu. are si id-ul, luati de-aici daca aveti chef de chat cu duduia in pragul afirmarii: sympatycutzzza@yahoo.com.
De asemenea, intr-un post recent al ei, sau nu stiu, ceva ce-am gasit acolo, oricum ala nu e furat de la mine, o fi de la altii, ne destainuie ca de obicei, daca ceva o doare, ea inghite.
Inghite "medicamente fara fitze si fara temeri"! (Duamne eu deja sunt cu respiratia taiata, asteptand continuarea. daca si voi sunteti, intrati la ea pe blog, poate aveti un deja-vu).

Ei, cam asta ar fi povestea cu frysky, probabil si ea isi va inchide blogul dupa postul asta, si se va evapora in negura universului virtual, cu o lacrima in coltul ochiului stang, de suparare ca n-a ajuns celebra si nu a reusit sa-si faca prieteni draguti care sa o laude si sa o admire, asa cum se astepta ea.

6 comments:

Laura said...

:)) de-a dreptul ridicola..nu te ambala, amuza-te :)). Tu continua sa scrii pe blog, ofera un model de originalitate;)

Pup

Ania said...

pentru ca nu nu mi-as dori sa fiu acuzata de plagit, am sa-ti spun ca am copiat un fragment foarte dragut dintr-un post ce-ti apartie. am mentionat insa autorul lui.

sper sa nu fie cu suparare.

iar in ceea ce priveste blogul, este foarte original.


:)

bye!

lara said...

imi e dor de ce scriai tu...

Roger said...

Cam ciudat tousi, asta faci tu pe blog?

Stai intr-un colt si critici alte blog-uri?... mai bine ai face ceva mai interesant si non-jegos.

Din punctul meu de vedere criticii ar trebui impuscati, ATATA TIMP cat nu creeaza nimic si doar se iau de munca altora.

Sa nu intelegi cumva ca mi-a pasat de un blog al unei fetite de 14 ani, dar ca idee asa.. bine, probabil vad eu lucrurile altfel.

Erika said...

ohoooo, roger, dragutule, faptul ca te-ai ambalat si ti-ai exprimat frustrarile la mine pe blog, arata ca iti pasa :))
plus ca daca erai un pic atent, intelegeai ca pe blogul respectivei sunt tot articolele mele, deci i-am criticat gestul, nicidecum blogul
Multumim pentru interventie, roger, acum te-ai calmat? :)

Anonymous said...

http://denisland.blogspot.com/