Monday, February 11, 2008

Ziua Indragostitilor!



Vine ziua indragostitilor! Uiiiiiii ce fericita sunt!!!! sunt asa emotionata, inseamna mult pentru mine sa vad cum se gandeste ubitu meu la mine si cat ma iubeste si chiar imi arata asta! da, da! imi arata mereu cand vine ziua indragostitilor, cea mai mumoasa ziiiii cand ma simt asa speciala! chiar daca in rest mai ma bate cateodata cand ii zic ca de ce sta cu altele si ma pune sa amanetez inelu si lantu lu mama ca sa-i dau lui banii, eu stiu ca pe 14 februarie el imi va demostra iubirea cu adevarat fara margini.. o vad asta in privirea lui care devine la fel de visatoare ca a mea, si stiu ca ne vom inhama impreuna la jugul fericirii unul langa altul si fata de altul, adica nu cu altul, eu numai pe ubitul meu ubesc! si de ziua noastra, adica a indragostitilor, mare sarbatoare dealtfel, eu ii voi lua ceva foarte special, la care pot sa bag mana n foc ca nu s-a gandit si ca va fi foarte surprins.. o sa-i cumpar o inimiuoara mumoasaaaaaaa de nuanta corai de la tarabele acelea de la coltul strazii ca am vazut eu ca au venit cu chestii destea si sunt multe muuuulte, sunt si breloace si pernute.. el anu trecut mi-a loat un parfum doamne ce gest! era "Lacramioara" la saptej'de mii stiu eu ca am vazut la magazinul mixt, si inca o ciocolata Laura cu gust de dragoste mmmm..
Sa stiti ca ziua indragostitilor o serbeaza chiar si oamenii de toate varstele, pentru ca iubirea nu are varste sau sa cunoasca ratiune! de exemplu si tata anu trecut a strans 2 salarii si i-a cumparat mamei mele o lenjerie de pat si a scos-o la restaurant.. ca sa vedeti! doamneee deja simt cum pluteste in aer, eu ma duc sa ma gandesc cum ma imbrac cand ies cu ubitu de ziua indragostitilor, cred ca imi iau bluza cu dantela rosie ! puuuuup! si nu uitati sa va iubiti mult de ziua indragostitilor!!!!!



Da, chiar vine! Ziua aia in care toti se agita sa cumpere mereu aceleasi lucruri, si sa faca o surpriza celui drag (pentru ca nimeni nu se asteapta, nu-i asa?) , ziua in care oamenii ajung sa-si vanda cate-un rinichi sau sa-si incendieze familia ca sa arate cat isi iubesc"jumatatea"..
Abia astept sa vad atatia oameni fericiti si iubindu-se!

16 comments:

Anonymous said...

cat optimism !!!

Anonymous said...

lool

Anonymous said...

ai uitat ceva foarte important, nu scrii pooop fara sa bagi :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*

Erika said...

@blur: eu sunt o persoana optimista si legat de postul asta si de ideea mea despre "ziua indragostitlor", cred ca nu ai nevoie de ziua asta sa-ti amintesti ca iubesti pe cineva. e un cliseu de prost gust..
@roller: :)) cu tine m-am lamurit deja
@mihai: da' nu reiese destul de evident coeficientul de inteligenta al fiintei? /:)

D@n said...

cele "2 salarii si masa la restaurant" fac parte din alt tablou... poate Filantropica ..sau poate chiar din realitatea cotidiana:)..chiar ma gandeam ca ar reprezenta un fabulos sinopsis pt un film...
am cam ocolit subiectul... ideea e ca lumea asta vrea...majoritatea... catelusi si pernute cu "i love you" ...majoritatea imbecila...
nu exista alternativa.

Anonymous said...

mie ziua indragostitilor mi se pare comunista--> toati oamenii sa faca acelasi lucru in aceeasi zi... ai mare dreptate cand spui ca nu e nevoie de ziua asta ca sa iti arati dragostea. e ceva ce trebuie sa faci mereu :)

Anonymous said...

Cati invidiosi >:) ...Luv my bebe :X:X

Erika said...

@dan: pai da mah, de-aia nu mi-ai luat tu nimic cand ai fost la cumparaturi.. lasa, ca tin minte, sa stii :))
@tami: nu-ti mai facusei aparitia pe blogul meu demult tu.. :*
@roller: faci declaratii de dragoste pe blogul meu, ha? :))) vrei sa te conversezi cu ea pe blog la mine sau? lasa ca ii spun eu maine cand ne vedem mai bine..

Anonymous said...

Pentru toti loverii maine seara in club la scena :) (scuze de spam . asta a fost ultimu) :D

Erika said...

@roller: :)))) bai ma lasi! faci si reclame de-astea acum? cata lume de-aici crezi ca stie de scena?

Anonymous said...

Vino si tu maine seara . Vrei sa fi perechea mea ? ;;) .serios..Ii iau camasa lu tata.. imi dau cu gel apoi cu spray si... parca mai aveam si o Africana cu stadide de la craciun :X . gata stai ca ma joc :)

nikosita said...

sometimes u are reading my mind :))

Viorel Mocanu said...

Nu i se mai pare nimănui de căcat să aştepţi ocazii şi sărbători americane ca să demonstrezi cuiva că iubeşti?

... I thought so. :)

Zoe said...

e ziua inimioarelor si a zahariselilor!...oukey, pregatim insulina..ne inarmam cu helas si lamai sa nu ni se faca rau :P
e totul libidinos azi

lara said...

hei! ironico:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.