Sunday, November 18, 2007

fara titlu


sunt momente cand trebuie sa renunti. cand iei o decizie fara cale de intoarcere, chiar daca ar fi mai usor sa lasi lucrurile asa. sunt momente cand nu te mai gasesti in nimic din jurul tau pentru ca ai pierdut o parte din tine si acum lumea ta pare absurda, nu mai are niciun sens, acum esti total neputincios si iti simti sufletul gol.
teama aceea nebuna de a nu pierde ceva ce oricum nu-ti mai apartinea s-a transformat intr-o resemnare fireasca, din iubirea aceea adevarata si sincera nu mai ramasese demult decat o dependenta ingaduita, iar toate asteptarile si dorintele vii s-au transformat peste noapte in amintiri demult uitate in sertare goale si murdare.

Acum ar da orice sa mai fie macar o data ca inainte. macar un moment al vostru..un moment de fericire sincera si copilareasca. ii era atat de dor


Rupturile iremediabile si definitive sunt cele care se intampla pe nesimtite.

9 comments:

D@n said...

demult... tare demult....pe un blog uitat si prafuit...aveam si eu un post cu o imagine aproape identica cu a ta...
ideea e ca rupturile astea fac parte din noi... poate ca se intampla... nu stiu... am prostul obicei sa calculez mereu, orice si oricat... sa nu dau vina pe fatalism...
ele ne fac oameni... si poate ne fac mai tari.... si poate ne fac mai buni.
si daca e un sut in fund... orice sut in fund e un pas inainte!...nu?:)

ruxish said...

sa vezi ce dulce e o ruptura venita la cateva ore dupa ce te.a strans in brate, a facut dragoste cu tine, te.a privit in ochi si ti.a spus "ai innebunit? nu o sa te las niciodata!!!"

Erika said...

@dan: suturile in fund, mai ales de genul asta, te fac mai puternic, pe mine m-au facut mai indiferenta, mai rea, m-au facut sa nu mai am incredere, niciodata mai buna
@ruxish: rupturile se creaza intre oameni in general :) nu am trait una de genul careia zici tu, dar cred ca nu s-ar terminat bine nici pentru el daca ar face asta :))

OANA DESPA said...

rupturile "pe nesimtite" nu dor. astea te fac mai rau. celelalte, care dor, te fac mai vulnerabil. o zi, un an, o viata....

nikosita said...

people come and go. trebuie doar sa te obisnuiesti cu gandul si sa iti accepti soarta :) si nu este atat de rau pe cat suna. cand o usa ti se inchide, altele te asteapta larg deschise.

Erika said...

@oana: da, astea nu dor pentru ca oamenii devin deja indiferenti si se indeparteaza treptat..
@nikosita: aia e partea cea mai grea, sa te obisnuiesti cu gandul. si in plus.. exista si oameni care raman, nu? :)

nikosita said...

da.eu am oameni care mi-au ramas :) si sunt f mandra si fericita cu acest lucru. :)
dar..am trecut de multe ori prin "despartiri" d'astea. la inceput a fost.. aiurea. de neconceput. apoi am inceput sa inteleg ca e oarecum firesc. mai ales dupa liceu..

Anonymous said...

aceste rupturi de invata ceva.
si ne ajuta mult in viitor

Erika said...

da, ne fac mai atenti..