Monday, November 19, 2007

Ciudateniile mele


Sunt genul de om care se supara din cele mai ciudate lucruri, si trebuie sa le cunosti si sa le accepti daca vrei sa ne intelegem. sau trebuie sa ai cat de cat bun-simt. in fond, nu cer mare lucru..
De exemplu, nu incerca sa ma intelegi dimineata. nu-mi pune intrebari de genul : "ai dormit bine?" sau "ai visat frumos?" la 6 dimineata, cand afara e inca intuneric si eu nu vreau decat sa ma duc inapoi in pat, sa-mi fie cald si sa dorm linistita, fara tine pe capul meu. dimineata daca stai pe langa mine trebuie sa faci toate lucrurile cum trebuie sau sa ma lasi in pace. in caz contrar, exista pericolul sa ma enervez, sa tip, sa trantesc, sa sparg etc.
NU ma acuza de lucruri pe care nu le-am facut si nici nu da vina pe altii cand, clar, vina e a ta. asuma-ti responsabilitatea si atunci toate se rezolva de la sine, pana la urma toti gresim!
NU fi prost-crescut/a si nu da lucrurile pe care ti le fac cadou sau ti le dau pur si simplu, dupa smiorcaieli insistente. mi se pare tare de prost gust si in mod sigur n-o sa uit
Ai face bine sa nu-mi dai lectii in legatura cu lucruri pe care le stiu mai bine decat tine si sa nici nu ma judeci in functie de varsta
E spre binele tau sa nu intarzii si sa te tii de cuvant cand imi promiti ceva, pentru ca nici asta nu uit si o sa dau si eu, la randul meu, dovada de aceeasi bunavointa exact cand ai mai mare nevoie de mine.

Nu stiu in ce masura sunt sau nu sunt vazute ca "ciudatenii" dar in mod clar reprezinta lucruri care ma enerveaza si care prefer sa-mi fie respectate..

15 comments:

nikosita said...

neeeeah, nu's ciudatenii :) asa sunt si eu. si mai sunt si dificila daca imi doresc :) ceea ce ai zis u se leaga de asteptari. probabil ca nu ar trebui sa mai asteptam marea si sarea de la oameni.caci o sa fim dezamagiti. mai bine asteapta-te la nimic si o sa primesti mai mult :D (si asta chiar nu e cliseu, e pe bune)

D@n said...

ammm...ok.....mi-a placut partea cu intarziatul:))) :|

Anonymous said...

eu cred ca fiecare avem ciudateniile noastre :D

Erika said...

@niko: nu sunt asteptari, sunt avertizari!!! :)))
@dan: /:) mda.. ma bucur ca te regasesti.. :))
@black-butterfly: normal, mai ales fetele.. :)) :P

Anonymous said...

nici mie nu imi place sa ma intrebe cineva chestii dimineata. vroiam sa mai scriu o chestie mooshy dar ti-o zic pe mess daca insisti

Erika said...

:)) hai, insist!
P.S: daca e chestia cu adormitul sa stii ca o stiu.. ;))

Anonymous said...

hai ma ca nu esti asa ciudata...

Erika said...

astea sunt numai cateva.. :))

void said...

Tu chiar ai patit sa te intrebe cineva daca ai dormit bine la 6 dimineata? :| Asta e instigare la violenta! :))

Erika said...

mda.. si ce-am visat, daca am visat frumos.. /:)
si nu reactionez prea frumos la astfel de intrebari, cu atat mai putin dimineata :))

lara said...

erika... ai visat frumos? :P
o parte din ciudatenile acestea se potrivesc tuturor.... cred ca incep sa devina normalitati...:)

Erika said...

:)))) e ciudat ca intrebi asta pt ca acum m-am trezit...

lara said...

sti ca exista un fel de amulete chinezesti sau indiene pentru vise frumoase... poate scapi de o cidatenie trezindu-te bine dispusa:)

Ana said...

Bine ca nu ne-am intalnit femeie...pt ca sigur te-ai fi enervat :))

Erika said...

:)) pai? ce-ai fi putut sa faci si sa ma deranjeze?
ee, oricum acum e bine ca le stii in caz ca ne intalnim ;))