Monday, September 17, 2007

intotdeauna prea tarziu

"unele lucruri trebuiesc facute la timpul lor, unele lucruri le faci sau nu, nu le regreti mai tarziu si nu-ti ceri scuze pentru ca toate astea oricum nu mai pot indrepta nimic. sau stii sa te porti, simti cum sa te porti si o faci pentru ca ceva dinauntrul tau ti-o spune, sau tragi concluzii pripite si te lasi condus de primul impuls fara sa-ti dai seama de consecinte.
tu nu stii cum sa te porti cu mine. tu nu simti cand trebuie sa faci unele lucruri, sau sa le spui. si n-o sa le poti niciodata rascumpara prin altceva, pentru ca pur si simplu alea isi aveau rostul atunci, la momentul potrivit! si nu ti-am cerut prea mult, doar sa intelegi si sa stii sa ma faci sa te simt langa mine atunci cand aveam nevoie. foarte rar am cerut asta.
asa am ajuns sa fac pe indiferenta, sa ma mint ca n-au nicio importanta lucrurile astea, ca n-am nevoie de ele si ca oricum nu-mi pasa...
pot sa te inteleg o data, de doua ori, de trei ori, dar nu ma simt in stare sa tac si sa las de la mine, sa ma prefac ca nu s-a intamplat si sa trec peste, vesnic. nu ma simt.. deja incep sa rabufnesc, deja nu mai pot! nu mai pot sa te-ascult cum imi reprosezi, cum imi spui ca nu fac nimic bine!
si daca nici tu nu esti in stare sa incerci sa faci orice pentru mine, de la cine altcineva sa ma astept?
degeaba iti pare rau si ceri iertari pentru ca de iertat, am iertat si o sa te iert mereu, numai ca golul ala ramane, nu mai ai cum sa-l umpli acum, sau sa-l inlocuiesti, tot ce-a durut ramane, pentru ca le-am tinut in mine si n-am vrut sa se vada sau sa te fac vinovata, nici sa-ti fac vreun repros. si acum s-au adunat prea multe, prea multe nespuse, neduse pana la capat, prea multe imi lipsesc din ce as fi vrut sa-mi dai si aveam atata nevoie!

imi pare rau sa-ti spun ca acum nu mai poti face nimic, nu poti da timpul inapoi. n-ai inteles niciodata."


"asa ca.. nu te mai uita la mine cu ochii astia goi, si mai bine invata-ma sa adorm zambind, si iubeste-ma asa cum sunt."

12 comments:

tami said...

oau ... sunt 2 fraze in care ma regasesc perfect desi intreg postul e superb... ajunge la inima mea :> ... mai am si pe fundal sonor luna amara - rosu aprins :x

"tu nu simti cand trebuie sa faci unele lucruri, sau sa le spui."

"asa am ajuns sa fac pe indiferenta, sa ma mint ca n-au nicio importanta lucrurile astea, ca n-am nevoie de ele si ca oricum nu-mi pasa... "

deci astea doua mi se intampla si mie :( ...

Vlad said...

La multi ani Erika >:D< !

Laura Apetroaie said...

La multi ani scumpa Erika:)

Erika said...

@tamy: vezi, nu esti singura ;))
@vlad si elena : meeeeeeeeeeerci mult :) :*

tami said...

la muuuulti ani >:D<
:* :>

Unknown said...

cu triste recunosc si eu, aceste cuvinte le-am auzit si eu candva, si mai rau este ca mi-au fost adresate.
Un dusman al meu este experienta, pentru ca te invata dupa ce s-a terminat.

gabi said...

LA MULTI ANI!
Unde esti?
Uite acum iti voi canta: Muuuulti aaaani traiascaaaaaaaaa, muuulti aaaaani traiascaaaaaaaa, LAAAAA, MUUUUULTI AAAAANI !!!!!!!!!!!!!!

Erika said...

@dragos: experienta e poate cel mai mare atu
@gabitzu: :)) aici suuuuuunt dar suntem deja in 20. si totsui, canti atat de bine incat nu se mai pune o zi in plus.. ;))
merci mult >:D<

lara said...

la multi ani pentru 17 daca tin bine minte:)

gabi said...

Te rog sa ma crezi ca toata ziua de 19 m-am gandit ca trebuie sa-ti trimit felicitari.
Ca un facut (rau facut)...am intrat si iesit din una in alta...si, ghinion, a trecut ziua. Iar pe 20, nu puteam sa mi-o iert. Deci...am fost alaturi de tine cu gandul pe 19. Sa fii sigura de asta.
Acum...te rog, fruntea sus si zambeste!
Raza plina de caldura te va atinge mereu!

>:D<

lara said...

* pentru 19 sunt un dezastru:) dupa ce ca zic mai tarziu gresesc si data....

Erika said...

:))) nu-i nimic, intentia a contat! merci :)