Wednesday, September 26, 2007

dau 2 beri goale pentru una plina!

"gresesti. de fapt cine sunt eu sa-ti spun ca gresesti? faci cum simti si cum crezi. dar vreau sa se termine-aici! nu povestea, ci teatrul asta obositor pe care il jucam de un timp, abureala pe care eu ma fac ca n-o vad iar tu te faci ca o crezi. de ce sa ne mai mintim? e mai sanatos si simplu pentru amandoua sa recunoastem si sa o luam ca atare.
visele copilaresti si increderea in noi s-au dus dracului demult, nu exista nicio tragedie in final.
ne-am schimbat mult, eu acum iti accept altfel toate dovezile de egoism de copil rasfatat dus pana la indiferenta, pentru ca acum m-am convins ca prea putine merita sa ma consum, si pentru ca te cunosc prea bine. si stii cat urasc cand minti! urasc urasc chiar si cele mai mici lucruri pe care mi le spui fara sa fie adevarate, pentru ca nu e corect sa nu fi sincera cu mine. dar stiu ca asa esti tu, n-am cum sa te schimb, de-aia nici nu te judec..
se zice ca intr-o relatie intotdeauna cineva da mai mult. mereu eu am fost aia, tu decat ai promis, ai spus tot ce-a fost nevoie ca sa stii ca o sa ma ai atunci cand vei ramane singura. mai mereu a fost vorba de tine.
dar am terminat cu morala, nu mai sunt nici ironica asa cum te enerveaza pe tine, nu te mai invat pentru ca pana nu o patesti nu ma crezi si oricum n-are rost. crezi ca stii mai mult decat stii de fapt si crezi ca e deajuns sa iti amintesti de un om doar cand ai timp ca sa-l numesti prieten.
cand am avut nevoie de tine mi-ai spus ca esti langa mine si ca o sa fi intotdeauna, eu chiar am fost de fiecare data cand ai avut nevoie.
si n-am spus ca nu mai suntem prietene, doar ca nimeni nu mai crede ca "noi doua o sa ramanem intotdeauna, orice s-ar intampla!" asta s-a dus demult si sa nu crezi ca o sa mai fiu acolo cand o sa ramai singura. pentru ca oamenii nu se inlocuiesc. oamenii se pierd. ti-am zis sa fi atenta cu cei la care tii pentru ca intr-o zi.. o sa fie prea tarziu.
vreau sa mai stii ca daca ti-am facut vreodata rau, a fost neintentionat, a fost pentru ca m-am pacalit pe mine, a fost inconstient. stiu ca ma cunosti si tu si ca stii cat de ipocrita pot sa fiu, dar n-am de gand sa fac asta. nu cu tine. niciodata. si orice o sa faci, asa cum am mai spus, o sa fie iertat, dar nu uitat.
ai fost cea mai mare "schimbare" din viata mea, cred. avem prea multe lucruri adevarate impreuna ca sa lasam sa se termine urat.

gresesti sau nu, e alegerea ta si de-acum oricum ai ales sa te descurci fara mine."


*post scris mai demult, asa, pentru mine..

6 comments:

tami said...

e foarte bine ca l-ai scris, si ma bucur ca la cam toate posturile tale suntem pe aceeasi lungime de unda >:D<
se spune ca mintile luminate gandesc la fel nu? sau ceva de genu :> :> :>
:))

Vlad said...

Vine, doare, trece si ramane numai o cicatrice putin usturatoare, oarecum ironica. Asta e viata. Are rost sa te consumi, asta e sarea din viata.
Dar ai grija de tine si de cei care tin in buzunarul interior bucatele din tine, ca multa sare dauneaza inimii. Nu uita ca fericirea e egoista :)

Anonymous said...

cat fight!

Andreina said...

Nota 10 pentru titlu! :)) Prietenii stiu de ce. :))

lara said...

ce trist....se vde ca e dedicat pentru cineva si te face sa astepti o continuare...

Erika said...

@tami: ma bucur ca te regasesti in ce scriu :)
@vlad: in fiecare zi imi aminteste cate cineva ca fericirea e egoista.. :))
@cineva: nu e niciun\nicio catfight pe-aici, nu cunoastem..
@andreina: mi se pare ca e cel inspirat titlu pentru povestea asta.. ;))
@lara: da, o sa fie o continuare, intr-un fel mereu exista, nu? :P