Tuesday, June 12, 2007

hai!!!

am asteptat vacanta.. uite ca a venit vacanta. a venit si acu ce facem cu ea? aa, cum?? ne distram super tare, plecam, mergem, iesim, ne-mbracam "dezbracate", fugim de-acas', nebunie, petreceri, intr-un cuvant "libertate".. prost inteleasa.. libertate cu care nu prea ne descurcam si de aceea avem tendinta "scaparii ca vaca-n lucerna", intr-o exprimare mai populara..
nu e numai vina noastra, de fapt e decat pe jumatate vina noastra, e vina celor care "se ocupa" de noi, si care nu stiu sa ne formeze ideea de "libertate" si de "echilibru", asta poate pentru ca nici ei nu le-au avut niciodata bine intelese.
asa ca in jur e haos total, nu mai ai cum sa dai de nimeni ca toti sunt "ocupati", nu stau saa.. piarda vremea ca mine! ar trebui sa-mi bag mintile-n cap si sa tin ritmu! hai! acu e momentu sa arat ce pot, sa-i dau gata, sa ma urc pe mese, sa fiu "rebela", sa sochez, sa ma fac de ras, sa fiu penibila dar sa ma simt bine cu mine si sa fiu multumita de ce-am facut
mai bine ne calmam un pic, mai bine ne amintim sa ne si intoarcem, nu trebuie sa fugim de-acasa, putem sa mergem incet si evitam si eventualele accidente.. A VENIT VACANTA! si acu ce facem cu ea? pai.. ce sa facem? asteptam sa treaca si sa vina urmatoarea ca n-avem timp!

No comments: