Sunday, May 20, 2007

un oricare azi inainte de maine..






"- Stelele nu sunt la fel pentru toti oamenii. Pentru unii, cei care calatoresc, stelele sunt calauze. Pentru altii, sunt numai niste luminite. Savantii vad in ele doar probleme. Pentru businessmanul meu, erau bucati de aur. Insa toate stelele acestea nu au grai ... Numai pentru tine stelele vor fi ca pentru nimeni altul ...

- Ce vrei sa spui?

- Noaptea, cand te vei uita pe cer, fiindca eu voi locui pe una dintre ele, fiindca pe una dintre ele eu voi rade, atunci va fi pentru tine ca si cand ar rade toate stelele. Tu singur.. tu singur vei avea stele care stiu sa rada!

Si-a ras din nou.

- Iar dupa ce-ti va fi trecut durerea (durerea-ntotdeauna trece), vei fi fericit ca m-ai cunoscut. Vom fi de-a pururi prieteni. Iti va fi dor sa radem impreuna. Si vei deschide uneori fereastra, asa, numai de drag ... Iar prietenii tai se vor mira, vazandu-te ca razi de cate ori te uiti la cer. Atunci, tu le vei spune: "Da, intotdeauna stelele ma fac sa rad!" Iar ei te vor crede nebun. Va insemna ca ti-am jucat un renghi grozav ..." (Micul Print)



m-ai invatat sa nu cred in tine dar eu n-am vrut sa te cred..

ce-ar fi daca maine as disparea? cum ar fi sa stii ca nu mai sunt, ca maine n-o sa ma mai poti gasi sau afla vreodata si nici nu vei putea sa te mai intorci undeva, oriunde, dupa ce tocmai ai gresit si eu sa-mi ascund privirea grea de ochii tai iar apoi sa ma iei in brate usor si eu sa-mi las naiva capul pe pieptul tau, cu ochii inchisi sa te iert..


nu te-ai gandit niciodata ce-ar fi daca maine n-ai mai stii nimic din mine si cum te-ar durea.. ar fi deajuns amintirea mea inghetata intr-o seara cand ma tineai de mana si doar ma simteai? ti-ar ajunge imaginea mea zambind mirata si multumita cand te simteam si te cunosteam si eu, fara sa-ti cer nimic si fara sa pot crede intr-un sfarsit?

sau poate ai pleca sa ma cauti, convins ca eu inca exist si ca n-as pleca niciodata fara sa-mi iau ramas-bun lasandu-ti doar povestea si poate inca ceva lipsit de importanta.. dar fii fericit pentru ca povestea e cea mai importanta, numai ca fara doi nu mai exista povestea.. asa ca invata de-acum sa ma cauti.. sau mai bine
invata cum sa nu ma pierzi, cat e inca azi..

1 comment:

Anonymous said...

Interesting to know.