Monday, February 9, 2009

concluzie.




Eu cred ca energia pe care o avem, o avem de la oamenii din jurul nostru, din binele pe care il facem, din spontaneitatea si sinceritatea cu care oferim un zambet, un sfat, o poveste, din imbratisarea cu care am facut mai frumoasa ziua unui om, din mesajul haios trimis in timp ce urci scarile blocului, din optimismul cu care ne molipseste un prieten, din bucuria cu care revedem pe cineva, din multumirea pe care o avem cand ii facem mandri de noi pe cei din jur, din cuvintele alea frumoase care inseamna mai mult decat crezi, din telefonul de impacare, din senzatia placuta de siguranta pe care incercam sa le-o creem celor dragi, din grija copilareasca pe care o purtam cuiva, din melodia care ne aminteste ca cineva ne lipseste mult, din agitatia pentru nimic care ii amuza si binedispune pe ceilalti..

Mie asta imi da energie.

nu cuvintele seci si rele, nu sictireala, nici orgoliul prostesc, nu neglijenta, aluziile rautacioase, spranceana ridicata a indiferenta sau superioritate, supararea pe care o tii cuiva, promisiunile nerespectate pentru ca erau prea putin importante, nu cheful de cearta, parerea urata aruncata la intamplare despre cineva, nici nervii din zilele de luni. astea ma obosesc teribil.

3 comments:

Pinky said...

pe principiu' "mai bine destept si frumos decat prost si urat" :)

in the end, energia e produsul unei reactii hormonale. u can get if from club soda or group sex.. not much of a difference :P It's the journey that matters.

Anonymous said...

Energia trece prin noi, iara noi, ne deschidem mai mult sau mai putin fata de cele pe care le-ai mentionat in prima parte, dupa voia noastra sau a inimii noastre.
Cele din a doua parte nici nu conteaza.

Judy said...

Excellent information - thank you. Most people don't know how important the things that you highlighted are. Thanks for helping spread the good word!

Regards,
Judy.