Monday, November 24, 2008

punct.

Cine traieste clipa la maxim s-ar putea sa n-o mai apuce pe urmatoarea.

Toti credem ca nu ni se poate intampla noua, toti credem ca ar fi o prostie, un lucru imposibil, ca tocmai noi sa ne pierdem viata intr-un accident de masina, pentru ca noi nu suntem atat de ghinionisti, pentru ca omul de langa noi, care conduce, nu e atat de beat sau inconstient incat sa ne puna in pericol, pentru ca e prietenul nostru si avem incredere in el, pentru ca noi stim sa controlam situatia atat de bine incat sa evitam o nenorocire care nu se va putea repara niciodata, provocata pana la urma dintr-un teribilism absurd.

Stiu ca e la moda sa incalci regulile, sa sochezi, sa atragi atentia si sa creezi controverse, stiu ca te simti bine cand bataile inimii cresc si crezi ca o sa-ti explodeze, cand crezi ca poti infrunta viata, moartea si timpul. Pentru ca atunci cand esti tanar nu te vezi nicicum altcumva decat tanar si atat. Tanar si fericit si puternic, traind fiecare zi ca si cand ar fi ultima. Dar nu te-ai gandit niciodata ca poate fi ultima. Ar merita?

Din punctul meu de vedere, care poate fi considerat invechit, demodat, uncool si incuiat, e pacat ca un copil de 17- 18- 20 si ceva de ani, sa moara doar pentru ca a vrut sa traiasca la extrem clipa, indiferent de modul in care a ales sa exagereze.
Si nu tin morala, vreau doar sa cred ca am ajutat macar o persoana sa se gandeasca mai bine si sa se fereasca pe viitor.

5 comments:

Boyslikegirls said...

majoritatea ti-ar raspunde ca ar merita(normal, din acelasi teribilism), dar cred ca nici 5% n-ar incerca sa vada inseamnatatea acestui 'sfat', dincolo de cuvinte si alegeri nepotrivite.

Erika said...

eu m-am simtit datoare sa ajut intr-un fel, pentru ca am cunoscut de curand destule cazuri si m-au marcat.
ce sa zic, cine mi-ar raspunde ca merita, poate sa incerce pe propria piele.

Laura said...

felicitari de articol.. :) dragut mesaj!

Alimmoo said...

Sunt complet de acord cu tine aici:)

Offshore said...

asa e. cine traieste clipa la maxim... genial zis :)