Thursday, November 13, 2008

cu drag

Hai, spuneti toti azi ce va nemultumeste, ce va deranjeaza, ce va intriga si supara la mine! hai ca n-a trecut ziua, si eu inca mai rezist, ca doar sunt tanara, si in acelasi timp, responsabila de toate ghinioanele, frustrarile si nevoile voastre. cred ca v-ati vorbit, sigur v-ati vorbit si chiar v-ati pus asa in gand sa-mi tocati nervii azi. nu stiu daca e test, sau doar de amuzament, dar efectul e acelasi.

Aici sunt, sa va ascult, puteti sa zbierati in voie, sa urlati sa racniti sa turbati, ca eu va inteleg, sunt un fel de doctor de inimi si boli nervoase, chiar imi face placere sa va suport, sa va ascult subtitlitatile inutile si total penibilie care se vor ironice, sa va privesc cum va dati importanta degeaba, cum va agitati tot voi ca si cum nu v-ar fi fost destul cat v-ati revoltat si dat peste cap azi, sa vad cum va place sa va auziti tot timpul vorbind si cum va vaietati despre cat de greu e sa fiti voi, pentru ca, nu-i asa, toate ororile si nenorocirile din lume, palesc si sunt niste nimicuri in comparatie cu probleme vostre.

O zi frumoasa si voua.

cu drag,

Erika.

4 comments:

Laura Apetroaie said...

cine mi te-a suparat draga mea?

ce e val, ca valul trece!;)

Nameless Andra said...

ma nemultumeste tot la tine! :)

Anonymous said...

buna! ma bucur ca ai reinceput sa scrii pe blog. Pentru mine, e cea mai buna metoda sa te descarci dupa o zi in care totul merge prost..
by the way, ti-am pasat o leapsa pe blogul meu:"> >:D<

Erika said...

@Laura: hihi, nu aratam cu degetul pe blog :P
@Nebuna: eh, ajungem noi la un compromis :))
@ciupilici: stai, nu te grabi sa ma feliciti, ca nu stiu cat ma tine.
vedem vedem ce e cu leapsa de care spui :P