Tuesday, June 10, 2008

Schimb de roluri.



In viata nu exista oameni mereu invingatori si nici oameni mereu supusi si gata oricand sa dea totul in favoarea celuilalt. pentru ca in timp, rolurile se schimba.
Si astfel, cei care candva obisnuiau sa detina controlul, iau acum pozitia de om umil, tocmai in fata oamenilor pe care candva i-au umilit poate, altii devin frustrati chiar fata de cei pe care nu au fost capabili sa-i cunoasca intr-adevar din cauza increderii prea mare in sine, iar cei care inainte acceptau nepasarea, lipsa de interes si egoismul celuilalt intr-o relatie, din prea multa iubire, sau macar din delicatete si bun simt, invata la randul lor indiferenta, dar si respectul de sine, pentru ca fiecare om are, nu numai o poveste, ci si o lectie de dat.


Sa nu te astepti sa fi tu singurul care inseala, care manipuleaza mintile celorlalti, cel care stie doar sa primeasca, fara sa ofere nimic in schimb, cel care nu o sa fie niciodata luat de val. chiar daca ti se pare acum ca lucrurile stau asa, ele nu vor ramane niciodata asa.

Vei avea si tu de pierdut, vei ramane si tu cu semnele unei cine-stie-ce iubiri naive si trecatoare, vei simti si tu lipsa oamenilor pe care n-ai stiut sa-i tii aproape, pentru ca cineva va avea intotdeauna grija sa echilibreze balanta.

8 comments:

xoxo said...

mare dreptate ai tu..

iulia said...

Cel mai important este sa nu astepti sa fii inselat, trebuie sa o iei inaintea destinului mereu :)

Anonymous said...

Toate lucrurile trec. Din pacate pentru unii, exista ceva ce ramane; ce nu se afla in timp.

Anonymous said...

interesant blogul tau...

lara said...

ce schimbare >:D<

Anonymous said...

nu e adevarat tot ce zici in post-ul asta.gandeste-te mai bine

Erika said...

@xoxo: ma bucur ca suntem de acord :P
@iulia: :)) asa e draga mea, noua sa ne fie bine..
@cefacoamenii: scapa de acel ceva atunci! :P
@loredana: multumesc multumesc :)
@lara: hahaaha.. asa e ca-i dragut? ;;)
@anonim: incearca sa legi mai mult de 2 propozitii si adu-mi argumente, poate asa te cred. pana atunci, cuvintele tale ma vor bantui noaptea, draga anonimule..

Anonymous said...

Erika, "problema" e ca nu prea ma lasa inima sa scap de ea. :)