Thursday, June 26, 2008

Putina diplomatie!



Niciodata nu mi-a placut sa fiu lingusita, nici laudata in exces sau « protejata » de adevar prin mici complimente false, si nici nu am apreciat oamenii care ar spune orice numai pentru a-ti intra pe sub piele.

Intotdeauna m-am bucurat sa am langa mine oameni deschisi, cu o perceptie realista si pregatiti oricand sa-mi dea un sfat sincer si o parere obiectiva (pentru ca de multe ori toti avem nevoie sa fim zdravan trasi de maneca pentru a ne observa punctele slabe).

Exista insa, anumite lucruri care nu se spun.. pur si simplu ! Conform unui cod nescris al manierelor ( dobandit prin educatie ), acestea sunt genul de lucruri pe care le pastrezi pentru tine, si oricat de putin sau de grav te-ar afecta, solutia e sa incerci sa le eviti sau sa le pui capat, nu sa le strigi in gura mare, pentru ca ele, odata spuse, anunta inceputul sfarsitului unei relatii, de orice fel ar fi ea.

3 comments:

lara said...

cine te-a suparat atat de tare? viata e frumoasa>:D<

Anonymous said...

http://inyourroom.wordpress.com/2008/07/14/leapsa-muzicala/

Ai o leapsa. :)

ClaudelGFX said...

Sunt oameni cu simturi, oameni fara simturi si oameni cu prea multe simturi, deci nu inteleg de ce esti valmasita in halul asta :) fiecare are o masca oricat de mult ar incerca sa ascunda ceva, totul are o limita.