Saturday, March 1, 2008

Updating..


nu, n-am mai scris pe blog.. n-am avut timp, chef, idei. si oricum mi-am luat cosmote daca vreti sa stiti, deci ma conversez cu oamenii la telefonul meu cel nou (ca mi-am luat si telefon, ce credeati?) asa ca acum am preocupare cel putin pentru moment, pana ma plictisesc. pentru ca de lucrurile profunde si luate prea in serios de pe blog ma plictisisem de mult..
in plus, a venit primavara si am atatea de recuperat de anul trecut, pentru tot ce n-am facut, ce n-am avut curaj sa spun, pentru luna mai, pentru ca desi m-am laudat ca e facuta special pentru mine, nu am stiut sa ma bucur cum trebuia de ea, pentru toate serile pierdute in fata calculatorului, pentru toate concertele ratate si pentru toate filmele pe care nu am apucat sa le vad, pentru toate nimicurile care m-au preocupat si pentru tot timpul pierdut degeaba.
Pentru toate astea, vreau ca primavara asta sa continue la fel de bine cum a inceput, vreau dimineti frumoase cu melodiile mele pe fundal, vreau inca una, doua, trei (cat se poate de multe) duminici perfecte, vreau plimbari cu rolele (da, inca mai merg cu rolele la varsta asta si nu mi se pare nimic in neregula sau absurd, pentru voi astia mari cu minti incuiate si impresii de intelectuali..), vreau concerte, poze, cercei, mers cu trenul, cumparaturi, buburuze, pim's, seri dragute cu filme si mult asteptata mea luna mai..

16 comments:

nikosita said...

:) foarte tare. si mersul cu rolele si ceea ce vrei sa faci in luna mai :)) eu acu o sapt am fost la ultimul concert. am si poze ;) si am fost si in sibiu. poooooze :> si..happy martic day, fetito :P

Erika said...

nikooooo, o sa mergem o data cu rolele :D si la sibiu, si o sa facem si pozeeeeee 8-> si o sa ne luam multe perechi de cercei ;)
te puuuup! asa de inceput de primavara.. >:D<

Anonymous said...

si eu m-am saturat de lucruri profunde...si vremea asta e asa frumoasa ca as sta numai afara :X ... dar asta nu se poate :-s ...
cineva sa ne aduca vara inapoi !!
p.s. cand ti-ai pus baba? a mea e pe 8 martie :D

Anonymous said...

Uite nici eu nu am mai scris de ceva vreme pe blog desi am facut unele schimbari ;)si am sa mai fac..dar pe blog nush cand o sa mai scriu
Pup mare:*

Erika said...

@tami: ai revenit pe blogul meu, tu, copil dragut >:D<
ah, si mi-ai adus aminte sa-mi aleg si baba.. sa fie maine, pe 3! :P
@elenyta: pai cu vremea asta cum sa-ti mai vina sa stai pe net si sa scrii bloguri? :P si eu te pup, o sa mai trec sa vad cum stai cu schimbarile pe blog :*

Anonymous said...

Mda..desi e cam inselatoare caldura asta..e gripa sigura...
Big hug 4 you!

Luluts. said...

şi dacă n-ai chef sista', nici să nu mai scrii. ştii, oricât de ipocrit ar suna din partea mea, alt om cu blog, am descoperit ce frumos e să .. nu ştiu, să te des-tehnologizezi. e frumoasă primăvara :) mărţişor virtual de la luluts. :)

Anonymous said...

Pare-se că nu-s deloc singurul frustrat şi enervat de cum aleg uneori să-mi petrec timpul. Să ai un mai mai bun decât anul trecut. ;)

La Micro-Oaka said...

nu e nimic aiurea sa te plimbi cu rolele. in bucuresti vad mereu oameni de 30+, unii cu copiii langa, care se plimba

o sa iti trimit si e niste cercei, cum pleaca claudia la slatina :)

pupiiiici

Anonymous said...

nu va lasati pacaliti.. a zis doar ca merge cu rolele, nu ca SI STIE sa merga pe ele!

Erika said...

@lulu: merci frumos, dragut martisorul, chiar si asa virtual :D
@nabbu: eh, oricum niciodata nu iese cum planuiesc, pot sa m-astept la orice :P
@danutza: ha! s-a facut, astept floricelele alea dragute.. >:)
@corina: baaaaai tu nici nu ai role !! :)))
si pana una-alta nici nu esti in randul oamenilor tari cu blog, da?! cand o sa ai link ne mai conversam pe-aici, pana atunci imi zici pe mess ce ai de zis :))

Ana said...

Ma bucur tare mult pentru toate visele si dorintele tale si sunt convinsa ca daca tu chiar crezi in ele, mai mult ca sigur o sa devina realitate. Enjoy life my dear si be happy...asta e cel mai important :) Te pup.

Erika said...

@ana: asta fac, mai, asta fac! :D nu vezi, au inceput sa-mi placa si duminicile.. :))
si eu te pup si iti doresc o primavara cat mai frumoasa :)

Anonymous said...

hahahaa
mai mergi cu rolele la 17 ani? :))))
ok . si eu

darcu said...

Heniuei, mersi pt. blogroll. Desi puteai sa imi lasi un comentariu ceva sa aflu si eu :D. Noroc cu statcounter.
Salutari!

Anonymous said...

adesea cand te uiti in urma iti dai seama ca nu ai facut multe...cat despre duminici, luni, primavara si zambet de soare...pretexte! eu cred ca tu poti in fiecare zi!