Wednesday, November 26, 2008

Va invit. Joi in B52!
afisul vorbeste de la sine.
ramane doar sa adaug ca NU veti fi nevoiti sa-mi simtiti lipsa, hihi, ne vedem acolo, sa inceapa show-ul!

Monday, November 24, 2008

punct.

Cine traieste clipa la maxim s-ar putea sa n-o mai apuce pe urmatoarea.

Toti credem ca nu ni se poate intampla noua, toti credem ca ar fi o prostie, un lucru imposibil, ca tocmai noi sa ne pierdem viata intr-un accident de masina, pentru ca noi nu suntem atat de ghinionisti, pentru ca omul de langa noi, care conduce, nu e atat de beat sau inconstient incat sa ne puna in pericol, pentru ca e prietenul nostru si avem incredere in el, pentru ca noi stim sa controlam situatia atat de bine incat sa evitam o nenorocire care nu se va putea repara niciodata, provocata pana la urma dintr-un teribilism absurd.

Stiu ca e la moda sa incalci regulile, sa sochezi, sa atragi atentia si sa creezi controverse, stiu ca te simti bine cand bataile inimii cresc si crezi ca o sa-ti explodeze, cand crezi ca poti infrunta viata, moartea si timpul. Pentru ca atunci cand esti tanar nu te vezi nicicum altcumva decat tanar si atat. Tanar si fericit si puternic, traind fiecare zi ca si cand ar fi ultima. Dar nu te-ai gandit niciodata ca poate fi ultima. Ar merita?

Din punctul meu de vedere, care poate fi considerat invechit, demodat, uncool si incuiat, e pacat ca un copil de 17- 18- 20 si ceva de ani, sa moara doar pentru ca a vrut sa traiasca la extrem clipa, indiferent de modul in care a ales sa exagereze.
Si nu tin morala, vreau doar sa cred ca am ajutat macar o persoana sa se gandeasca mai bine si sa se fereasca pe viitor.

Thursday, November 13, 2008

cu drag

Hai, spuneti toti azi ce va nemultumeste, ce va deranjeaza, ce va intriga si supara la mine! hai ca n-a trecut ziua, si eu inca mai rezist, ca doar sunt tanara, si in acelasi timp, responsabila de toate ghinioanele, frustrarile si nevoile voastre. cred ca v-ati vorbit, sigur v-ati vorbit si chiar v-ati pus asa in gand sa-mi tocati nervii azi. nu stiu daca e test, sau doar de amuzament, dar efectul e acelasi.

Aici sunt, sa va ascult, puteti sa zbierati in voie, sa urlati sa racniti sa turbati, ca eu va inteleg, sunt un fel de doctor de inimi si boli nervoase, chiar imi face placere sa va suport, sa va ascult subtitlitatile inutile si total penibilie care se vor ironice, sa va privesc cum va dati importanta degeaba, cum va agitati tot voi ca si cum nu v-ar fi fost destul cat v-ati revoltat si dat peste cap azi, sa vad cum va place sa va auziti tot timpul vorbind si cum va vaietati despre cat de greu e sa fiti voi, pentru ca, nu-i asa, toate ororile si nenorocirile din lume, palesc si sunt niste nimicuri in comparatie cu probleme vostre.

O zi frumoasa si voua.

cu drag,

Erika.