Tuesday, July 29, 2008

trist.

Draga cititorule, vreau sa-ti povestesc cum in seara asta am citit cateva articole ale mele, culmea, pe alt blog. nu erau numai din ale mele, erau si de pe alte bloguri.
Nu zic mai multe, nu ma agit si nici nu-i adresez cuvinte urate respectivului, eu fiind o fata educata si politicoasa. ma intreb doar de ce ar face asta. mie mi se pare de-a dreptul penibil.

mai jenant e ca acest marcus copiaza chiar si comentariile de la articolele furate. hmm.. interesant!

El e marcus. enjoy!

Monday, July 28, 2008

Back.

M-am intors. dar vreau inapoi. si n-o sa scriu o mie de posturi amintiri articole despre Peninsula, asa cum se asteapta toti, o sa spun doar ca a meritat. a meritat in ciuda ploii, noroiului, a drumului lung, a hainelor ude, a mancarii proaste. si asta pentru ca ne-am simtit foarte bine acolo, pentru ca "Beaver is back", pentru ca am intalnit oameni draguti si cu bun-simt, pentru conserva de ciuperci a lui tweety, pentru toti baietii blonzi inalti (si cu prietene grase ), pentru animatoarele pe care le pozau toti baieteii cu ochelari de soare care au venit pentru ATB, pentru cercei, harciogi, atmosfera, porumb fiert, muzica, cutitul corinei si multe multe altele..

Ne intoarcem anul viitor.

Wednesday, July 16, 2008

Disco-leapsa.

Am primit leapsa dupa muuult timp si mi-am zis ca ar fi dragut din partea mea ca de data asta chiar s-o onorez, asa caaaa.. sa incepem!


“List seven songs you are into right now. No matter what the genre, whether they have words, or even if they’re not any good, but they must be songs you’re really enjoying now, shaping your summer. Post these instructions in your blog along with your 7 songs. Then tag 7 other people to see what they’re listening to…”


Gabin - Doo uap doo uap doo uap
Top Billin - Willing
Edith Piaf - Milord
Gorillaz - Dare
Manic Street Preachers - Your Love Alone Is Not Enough
The Cure - Close to Me
Kasper Bjorke - Back & Spine


Cam astea ar fi melodiile care imi vin acum in minte, si care ma fac sa dau din picioare de fiecare data cand le ascult, iar cele 7 persoane la care m-am gandit sunt: Danutza, Dan, Didididiana, Ruxish, Arina, Lara si Ilipili. Ih, cate linkuri!