Saturday, January 12, 2008

jocuri de oameni mari
tu ai un zambet rational, tu nu ai invatat sa zambesti decat pe jumatate. stii sa pui oamenii in incurcatura cu teoriile tale dar nu poti sa le ghicesti sufletul. tu urasti oamenii pentru ca nu te inteleg..
nu stii ca nu e nicio filosofie aici, sunt doar franturi de fericire simpla. ai o gandire atat de complexa si totusi esti atat de banal.. nu poti sa zambesti! nu stii nici sa te joci in parul cuiva sau sa te dai in leagane. esti si neindemanatic, ai obiceiul sa pierzi oamenii din jurul tau, si apoi te prefaci ca nu-ti pasa, ca sa pari puternic.
tu ai cateodata fruntea incruntata de atatea regrete si ganduri grele, inutile..

Friday, January 4, 2008

Human after all...
Suntem victime ale societatii in care traim. Oricum am incerca sa negam, oricat de puternica ar fi personalitatea noastra si oricat de mult am dori sa ne impunem propriile valori si norme morale, intotdeauna mediul in care traim, mentalitatea sociala cu principiile si conventiile ei nescrise, ne vor influenta in mod decisiv si vor ajunge sa ne formeze, sa ne defineasca.. Unii dintre noi ne vom revolta impotriva lor la un moment dat, dar in final, ele vor fi doar cauza unor regrete, mai mici sau mai mari, iar noi ne vom resemna, punand totul pe seama destinului.

Pentru ca traim intr-o societate, si inca intr-una in care oamenii se grabesc sa judece fara sa cunoasca, in majoritatea timpului, nu faci altceva decat sa te lupti cu imaginea pe care altii ti-au creat-o in ochii celorlalti oameni. si de fapt, de ea depinde aproape totul.

Ideea e ca nu stiu in ce masura ii judec la randul meu pe oamenii care fac asta si in ce masura ii inteleg.. Pentru ca toti facem asa, toti avem prejudecati, oricat de deschisi am incerca sa fim, toti ascultam sfaturile si parerile prietenilor cand vine vorba de relatiile cu alti oameni, pentru ca nimeni nu face compromisuri doar ca sa stie ca a procedat cum trebuie fata de un om, incercand sa vada dincolo de imaginea creata de "majoritate". si majoritatea cu toate ca invinge, nu are aproape niciodata dreptate.